Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana arrow Toplica Open arrow Toplica Open 2013  
ponedeljak, 17 juni 2024
Toplica Open 2013
ImageNa 9. karate turniru „Toplica Open 2013.“, koji je održan 29.09.2013. u sportskoj hali „Dr Zoran ĐinÄ‘ić“ nastupilo je oko 420 takmičara iz 26 klubova Makedonije i Srbije. Na početku takmičenja trener kluba i Direktor Organizacionog odbora turnira Dražan Cvjetković osvrnuo se na postignute rezultate kluba u ovoj godini i dodeljene su zahvalnice svima koji su pomagali rad karate kluba „Topličanin“u toku godine.
MeÄ‘u njima izdvajamo: SO Prokuplje, Službu za sport SO Prokuplje, Sportski savez Prokuplja, “RIÄŒ“d.o.o., “Euro-commerc“ i medije.
Takmičenje je otvorio Šef Službe za sport SO Prokuplje g-din Milorad Žugić.
Što se tiče rezultata, u ukupnom plasmanu karate klub „Topličanin“, kao domaćin takmičenja odustao je od prvog mesta koje je osvojio, tako da je plasman prva tri sledeći:
1.    Borac Niš
2.    Blace
3.    Elid Niš
Za KK“Topličanin“ bilo je 72 nastupa i to: 65 pojedinačnih nastupa, a 7 ekipnih.
Na turniru je održan i Kup KFJIS za sve uzraste, kvalifikacije za Kup Srbije. Radilo se na ukupno 4 borilišta. Organizacja je protekla bez ikakvih problema. Na takmičenju „TOPLICA OPEN 2013.“ osvojeno je ukupno 64 medalje i to: zlatnih 26, srebrnih 15 i bronzanih 23, a na KUPU REGIONA KFJIS osvojeno je ukupno 22 medalja i to: zlatnih 7, srebrnih 6 i bronzanih 9.
Podeljene su i robne nagrade najuspešnijima. U seniorskoj konkurenciji podeljene su prigodne nagrade najboljim pojedincima Mitić Milošu iz „Tandena“ Surdulica i Mitrović Predragu iz KK“Topličanin“ Prokuplje. KK „Borac“ iz Niša osvojio je laserski štampač  za najmasovniji nastup na turniru. NajmlaÄ‘im takmičarima, takoÄ‘e su podeljene prigodne robne nagrade, a to su bili Stanijanović Radovan i Vulić Petra iz KK“Car Konstantin“ iz Niša. Stariji članovi kluba bili su angažovani na tehničkoj organizaciji takmičenja i u suÄ‘enju i ovom prilikom im se Uprava kluba javno zahvaljuje. Veterani kluba imali su svoje mesto na ovoj manifestaciji, a uz prijatno druženje evocirane su uspomene i dogovoreni planovi za unapreÄ‘enje rada kluba u narednom periodu. Već narednog vikenda je poslednji turnir u B. Palanci pred predstojeće Svetsko prvenstvo koje se održava u Novom sadu 12-13.10.2013. godine.

 
< Prethodno   Sledeće >
Najnovije vesti
Najaktivniji u junu
  Proglašeni su najaktivniji članovi
  kluba za jun 2017. godine.
  U grupi početnika - Perić Iva
  U grupi žutih i oranž pojaseva
  - Nemanjić Marija
  U grupi takmičara – Ilić Ilija.
  Svi članovi kluba koji su proglašeni
  za najaktivnije u svojim grupama
  za jun 2017. godine, dobili
  su prigodne poklone.


Toplica Open 2019