Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana arrow Toplica Open arrow Toplica Open 2011  
ponedeljak, 22 juli 2024
Toplica Open 2011
ImageNa 7. meÄ‘unarodnom karate turniru „Toplica Open 2011“, koji je održan 25. septembra 2011. u sportskoj hali „Dr Zoran ĐinÄ‘ić“ nastupilo je oko 250 takmičara iz 22 kluba Srbije i Makedonije. Na početku takmičenja trener kluba i Direktor Organizacionog odbora turnira Dražan Cvjetković osvrnuo se na postignute rezultate kluba u ovoj godini  i dodeljene su zahvalnice i povelje svima koji su pomagali rad karate kluba „Topličanin“u toku godine. MeÄ‘u njima izdvajamo: SO Prokuplje, Službu za sport SO Prokuplje,  Toplički Okrug, pekaru “Paša“. Takmičenje je otvorio Načelnik topličkog okruga g-din SrÄ‘an Jordačijević uz prisustvo Šefa Službe za sport Opštine Prokuplje, g-dina Milorada Žugića.
Što se tiče rezultata, u ukupnom plasmanu karate klub „Topličanin“, kao domaćin takmičenja odustao je od prvog mesta koje je osvojio, tako da je plasman prva tri sledeći:
1. Tanden Surdulica
2. Vranje Vranje
3. Elid Niš
Na turniru održano je i finale Lige Srbije za mlaÄ‘e kadete,gde je ekipa iz Subotice KK“Enpi“ pobedila ekipu KK“Topličanina“ 2:1.
Podeljene su i robne nagrade najuspešnijima. U seniorskoj konkurenciji podeljene su prigodne nagrade najboljim pojedincima (DVD plejeri), Jovanović Marina iz KK“Topličanin“ ,kao najbolja senoiorka i Vuković ĐorÄ‘e, kao najbolji senior iz KK“Enpi“ Subotica, a KK“Tanden“ iz Surdulice osvojio je pokretni klima ureÄ‘aj za najmasovniji nastup na turniru. NamjlaÄ‘im takmičarima, takoÄ‘e su podeljene prigodne robne nagrade, a to su bili Ilić Iva iz KK“Unsu“ Leskovac i Vukičevič Nemanja iz KK“Reikon“Kraljevo. Klubovima koji su došli iz udaljenih krajeva podeljeni su prigodni pokloni (čuturice A.D.„Prokupca“).
Stariji članovi kluba bili su angažovani na tehničkoj organizaciji takmičenja i u suđenju i ovom prilikom im se Uprava kluba javno zahvaljuje. Veterani kluba imali su svoje mesto na ovoj manifestaciji, a uz prijatno druženje evocirane su uspomene i dogovoreni planovi za unapređenje rada kluba u narednom periodu.
Karate klub „Topličanin“ očekuje takmičarska jesenja sezona, a pripreme su u toku.
 
 
 
< Prethodno   Sledeće >
Najnovije vesti
Najaktivniji u junu
  Proglašeni su najaktivniji članovi
  kluba za jun 2017. godine.
  U grupi početnika - Perić Iva
  U grupi žutih i oranž pojaseva
  - Nemanjić Marija
  U grupi takmičara – Ilić Ilija.
  Svi članovi kluba koji su proglašeni
  za najaktivnije u svojim grupama
  za jun 2017. godine, dobili
  su prigodne poklone.


Toplica Open 2019