Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana arrow Toplica Open arrow Toplica Open 2008  
ponedeljak, 22 juli 2024
Toplica Open 2008
ImageNa 4. karate turniru „Toplica Open 2008.“, koji je održan 14. septembra 2008. u sportskoj hali „Dr Zoran ĐinÄ‘ić“ nastupilo je oko 250 takmičara iz 14 klubova jugoistočne Srbije. Turnir je otvoren nastupom KUD „Abrašević“ čiji su članovi izveli prigodan program, dok su u pauzi izmeÄ‘u kata i borbi nastupili članovi plesnog kluba „Sunce“.

Image
Dodeljene su zahvalnice i povelje svima koji su pomagali rad karate kluba „Topličanin“u toku godine, a meÄ‘u njima izdvajamo: SO Prokuplje, Službu za sport SO Prokuplje, pekaru “Paša“, štampariju „Grafics, Poljoprivrednu školu “Radoš Jovanović-Selja“, OŠ “Nikodije Stojanović-Tatko“, Cafe „Castello“, “Neca-boš“ ...
Image
Što se tiče rezultata, u ukupnom plasmanu karate klub „Topličanin“, kao domaćin takmičenja odustao je od prvog mesta koje je osvojio, tako da je plasman prvih deset sledeći:

1.    Niš
2.    Blace
3.    Fenix-Vranje
4.    Elid-Niš
5.    Vranje
6.    Pukovac
7.    Nikita-Kragujevac
8.    Sensei-Leskovac
9.    Omladinac-Kimit,B.Palanka
10.  Ippon-Leskovac
Image
Za karate klub „Topličanin“ u katama pojedinačno, osvojene su 63 medalje i to: 18 zlatnih, 17 srebrnih i 28 bronzanih. U katama ekipno osvojeno je 14 medalja i to: 5 zlatnih, 4 srebrne i 5 bronzane. Ukupno - 77 medalja u katama.
Image

U borbama je osvojeno ukupno 18 medalja. U pojedinačnoj konkurenciji 8 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane, a u ekipnoj konkurenciji 4 zlatne medalje.

Za KK“Topličanin“ bilo je 115 nastupa i to: 97 pojedinačnih i 18 ekipnih.
Image

Najuspešnijima su dodeljene i robne nagrade. U seniorskoj konkurenciji i u katama i u borbama za prva mesta podeljeni su DVD plejeri, a KK “Fenix“ iz Vranja osvojio je TV prijemnik za najmasovniji nastup na turniru.
Image

Stariji članovi kluba bili su angažovani kakon na tehničkoj organizaciji takmičenja tako i na suÄ‘enju i ovom prilikom im se Uprava kluba javno zahvaljuje, jer su neki došli iz Beograda i Niša, prekinuvši svoje poslove i studije, da bi pomogli svoj klub u kom su nekada trenirali. Veterani kluba imali su svoje mesto na ovoj manifestaciji, a uz prijatno druženje evocirane su uspomene i dogovoreni planovi za unapreÄ‘enje rada kluba u narednom periodu.
Image
Karate klub „Topličanin“ očekuje takmičarska jesenja sezona, o čemu detaljnije možete da saznate na našem sajtu  www.kktoplicanin.org. Na sajtu kluba takoÄ‘e možete pogledati kompletnu galeriju fotografija sa turnira "Toplica Open 2008."
Image
 
< Prethodno   Sledeće >
Najnovije vesti
Najaktivniji u junu
  Proglašeni su najaktivniji članovi
  kluba za jun 2017. godine.
  U grupi početnika - Perić Iva
  U grupi žutih i oranž pojaseva
  - Nemanjić Marija
  U grupi takmičara – Ilić Ilija.
  Svi članovi kluba koji su proglašeni
  za najaktivnije u svojim grupama
  za jun 2017. godine, dobili
  su prigodne poklone.


Toplica Open 2019