Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana arrow Toplica Open arrow Toplica Open 2006  
ponedeljak, 02 oktobar 2023
Toplica Open 2006
U organizaciji Karate kluba Topličanin, pod pokroviteljstvom SO Prokuplje u sportskoj hali "Dr Zoran ĐinÄ‘ić" u Prokuplju je održan Drugi meÄ‘unarodni karate turnir "Toplica Open 2006". Na takmičenju je nastupilo 277 takmičara iz 22 kluba iz Srbije i Makedonije. Na ovogodišnjem takmičenju zbog organizacionih problema izostali su takmičari iz Bugarske i Crne Gore koji su već bili najavili svoj dolazak.
Image
Za Karate klub "Topličanin" nastupio je 41 takmičar, a osvojeno je 14 medalja u katama ( 4 zlatne, 5 srebrnih i 5 bronzanih) i 4 medalje u borbama (1 zlatna i 3 bronzane). Na ovom takmičenju za KK "Topličanin" nastupili su najmlaÄ‘i takmičari sa malim ili bez takmičarskog iskustva, dok su stariji bili uključeni u organizaciju samog takmičenja, kako bi karate klub i grad Prokuplje ostali u što lepšem sećanju takmičara i trenera koji su od prošle godine po prvi put počeli da dolaze na jedno ovakvo takmičenje u Toplicu.
Image
U organizaciji ovog takmičenja klub je imao podršku Urduženja Topličana iz Beograda čiji je predstavnik, Gradimir Simijanović vlasnik preduzeća "Toplica-Drvo", bio lično prisutan. Sama organizacija turnira ocenjena je najvišom ocenom od strane delegata Obrenka Petrovića, a da bi to bilo tako pobrinuli su se brojni sponzori i pojedinci koji vole karate.
Image
 
Najnovije vesti
Najaktivniji u junu
  Proglašeni su najaktivniji članovi
  kluba za jun 2017. godine.
  U grupi početnika - Perić Iva
  U grupi žutih i oranž pojaseva
  - Nemanjić Marija
  U grupi takmičara – Ilić Ilija.
  Svi članovi kluba koji su proglašeni
  za najaktivnije u svojim grupama
  za jun 2017. godine, dobili
  su prigodne poklone.


Toplica Open 2019