Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana arrow Toplica Open arrow Toplica Open 2009  
ponedeljak, 17 juni 2024
Toplica Open 2009
ImageNa 5. karate turniru „Toplica Open 2009.“, koji je održan 27. septembra 2009. u sportskoj hali „Dr Zoran ĐinÄ‘ić“ nastupilo je oko 250 takmičara iz 19 klubova Srbije.
Turnir je otvoren nastupom KUD „Abrašević“koji su izveli prigodan program. Dodeljene su zahvalnice i povelje svima koji su pomagali rad karate kluba „Topličanin“ u toku godine, a meÄ‘u njima izdvajamo: SO Prokuplje, Službu za sport SO Prokuplje, pekaru “Paša“, štampariju „Grafics, pekaru „Zmaj“, Inkubator centar, kao i medijie koji prate rad kluba. Što se tiče rezultata, u ukupnom plasmanu karate klub „Topličanin“, kao domaćin takmičenja odustao je od prvog mesta koje je osvojio, tako da je plasman sledećih deset ovakav:
1.    Elid - Niš
2.    Ippon - Vrba Kraljevo
3.    Reikon Kraljevo
4.    Sa-Ta-Mi Kraljevo
5.    Tanden Surdulica
6.    Fenix Vranje
7.    Sensei InÄ‘ija
8.    Blace
9.    Ki Niš
10.  Vranje
Za karate klub „Topličanin“ osvojeno je u katama pojedinačno 48 medalja i to: 8 zlatnih, 16 srebrnih i 24 bronzanih.  U borbama je uzeto ukupno 9 medalja i to: 6 zlatnih, 1 srebrna i 2 bronzane. Za KK“Topličanin“ bilo je 73 nastupa i to: 65 pojedinačnih a 8 ekipnih. Podeljene su i robne nagrade najuspešnijima (televizor, Mp3 plejeri i digitalni satovi)
U seniorskoj konkurenciji i u katama i u borbama za prva mesta podeljeni su MP3 plejeri, a KK“Elid“ iz Niša osvojio je TV prijemnik za najmasovniji nastup na turniru. Stariji članovi kluba bili su angažovani na tehničkoj organizaciji takmičenja i u suÄ‘enju i ovom prilikom im se Uprava kluba javno zahvaljuje, jer su neki došli iz Beograda i Niša, prekinuvši svoje poslove i studije, da bi pomogli svoj klub u kom su nekada trenirali. Veterani kluba imali su svoje mesto na ovoj manifestaciji, a uz prijatno druženje evocirane su uspomene i dogovoreni planovi za unapreÄ‘enje rada kluba u narednom periodu. Održana je osnivačka skupština Karate Saveza Jugoistočne Srbije, a jedan od osnivača je karate klub „Topličanin“, sa željom da se napravi jedan jak regionalni centar na jugu Srbije sa centrom u Nišu. Na ovom takmičenju napravljen je prvi korak, a dobili smo i podršku SKU, čiji je predstavnik g-din Milorad Ćopić, Predsednik tehničke komisije, dao punu podršku ovoj ideji i širenju SKU na jug Srbije.
 
 
< Prethodno   Sledeće >
Najnovije vesti
Najaktivniji u junu
  Proglašeni su najaktivniji članovi
  kluba za jun 2017. godine.
  U grupi početnika - Perić Iva
  U grupi žutih i oranž pojaseva
  - Nemanjić Marija
  U grupi takmičara – Ilić Ilija.
  Svi članovi kluba koji su proglašeni
  za najaktivnije u svojim grupama
  za jun 2017. godine, dobili
  su prigodne poklone.


Toplica Open 2019