Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana  
ponedeljak, 04 decembar 2023
Zalet za Rio
Kartisti "Topličanina" učestvovali su 12.04.2016. god.na sportskoj manifestaciji "ZALET ZA... RIO 2016." u organizaciji SPORTSKOG SAVEZA OPŠTINE PROKUPLJE.

Sportski savez Opštine Prokuplje organizovao je akciju „Zalet za Rio“ u kojoj su učestvovali sportski klubovi i učenici prokupačkih osnovnih škola. Uz košarku, odbojku, karate, fudbal, gimnastiku, boks i još mnogo sportova krenulo se u susret olimpijskim igrama koje se na leto održavaju u Brazilu.
Akcija „Zalet za Rio“ predstavlja želju organizatora da se što više mladih upozna sa olimpijskim vrednostima i sa bogatom istorijom olimpijskog pokreta.
Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović izrazio je zadovoljstvo što se Prokuplje našlo na mapi ovakve manifestacije gde su uključeni sportski klubovi i veliki broj mladih.
Prokupačka deca imaju prilike da se upoznaju sa raznim sportskim granama i da se upoznaju sa bogatom istorijom Olimpijskih igara. Verujem da baš ovakva dešavanja motivišu decu da se bave sportom i što više saznaju koje su to prave vrednosti. Svi moramo da budemo svesni značaja bavljenja sportom i nadam se da će te ono što danas ovde naučite, preneti vašim drugarima, rekao je predsednik Paunović.
ÄŒlanovi sportskih klubova simbolično su predstavili dolazak olimpijske baklje koju su na prepunom trgu predali predsedniku Paunoviću. Na kraju održan je i olimpijski kviz na kojem je pobedila ekipa OŠ „ 9. oktobar“i gde su prokupački osnovci pokazali zavidno znanje o istoriji Olimpijskih igara.

 
< Prethodno   Sledeće >