Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana  
sreda, 05 oktobar 2022
Dan izazova
ImageKaratisti „Topličanina“uzeli su učešÄ‡a na ovogodišnjem Danu izazova, koji je organizovala SO Prokuplje i Sportski savez Prokuplja na Hisaru. Dan izazova (Challenge Day) je najznačajnija, tradicionalna, meÄ‘unarodno priznata i afirmisana manifestacija čiju realizaciju koordinira TAFISA – Svetska Asocijacija Sporta za sve. Za Dan izazova je rezervisana poslednja sreda meseca maja, a ove godine to je sreda, 28. maj 2014. godine.
Ovu planetarnu akciju organizuje TAFISA sa ciljem animacije što većeg broja graÄ‘ana radi uključenja u rekreativnim aktivnostima sa sportskim i kulturnim sadržajima kroz igru, druženje i zabavu.
Dan izazova je istovremeno i dan pozitivne, neusiljene atmosfere. To je dan koji kreira samosvest i entuzijazam, dan aktivnog življenja u kojem se ne biraju najsposobniji, dan koji angažuje sve građane bez obzira na pol, uzrast i nivo fizičkih i funkcionalnih sposobnosti, socijalni status, i sl.
Suština programa Dana izazova je meÄ‘usobno nadmetanje dva, žrebom izabrana grada iz iste kategorije, koji će, korišÄ‡enjem najraznovrsnijih sportsko- rekreativnih sadržaja, biti uspešniji u iniciranju i pokretanju većeg broja graÄ‘ana na vežbanje i aktivnost.

 
< Prethodno   Sledeće >