Posetite našu stranicu na Facebook-u Dodjite u Tatkovu skolu i trenirajte sa nama.
Budite sampioni i vi !!!
Informisite se svakog radnog dana o treninzima u sali Tatkove skole od 18:30 do 20:30.
Početna strana arrow Toplica Open arrow Toplica Open 2012  
sreda, 14 novembar 2018
Toplica Open 2012
ImageNa 8. karate turniru „Toplica Open 2012.“, koji je održan 30.09.2012. u sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić“ nastupilo je oko 450 takmičara iz 23 kluba Srbije. Na početku takmičenja trener kluba i Direktor Organizacionog odbora turnira Dražan Cvjetković osvrnuo se na postignute rezultate kluba u ovoj godini i dodeljene su zahvalnice svima koji su pomagali rad karate kluba „Topličanin“u toku godine. Među njima izdvajamo: SO Prokuplje, Službu za sport SO Prokuplje, pekaru“Paša“, “Euro-commerc“ i medije.
Takmičenje je otvorio Šef Službe za sport SO Prokuplje g-din Milorad Žugić.
Na turniru je održan i Kup KFJIS za sve uzraste, kvalifikacije za Kup Srbije. Radilo se na ukupno 5 borilišta. Organizacja je protekla bez ikakvih problema.
Što se tiče rezultata, u ukupnom plasmanu karate klub „Topličanin“, kao domaćin takmičenja odustao je od prvog mesta koje je osvojio, tako da je plasman prva tri sledeći:
1.    Elid Niš
2.    Blace
3.    Tanden Surdulica
Za KK“Topličanin“ bilo je 73 nastupa i to: 68 pojedinačnih nastupa, a 5 ekipnih.
Podeljene su i robne nagrade najuspešnijima. U seniorskoj konkurenciji  podeljene su prigodne nagrade najboljim pojedincima (zvučnici i slušalice), a KK“Blace“ iz Blaca osvojio je kompjuterski sto za najmasovniji nastup na turniru. Najmlađim takmičarima, takođe su podeljene prigodne robne nagrade, a to su bili Ivanović Vuk  iz KK“Feniks“ Vranje i Arizanović Nina iz KK“Tanden“ Surdulica. Stariji članovi kluba bili su angažovani na tehničkoj organizaciji takmičenja i u suđenju i ovom prilikom im se Uprava kluba javno zahvaljuje. Veterani kluba imali su svoje mesto na ovoj manifestaciji, a uz prijatno druženje evocirane su uspomene i dogovoreni planovi za unapređenje rada kluba u narednom periodu.
 
< Prethodno   Sledeće >
Najnovije vesti
Najaktivniji u junu
  Proglašeni su najaktivniji članovi
  kluba za jun 2017. godine.
  U grupi početnika - Perić Iva
  U grupi žutih i oranž pojaseva
  - Nemanjić Marija
  U grupi takmičara – Ilić Ilija.
  Svi članovi kluba koji su proglašeni
  za najaktivnije u svojim grupama
  za jun 2017. godine, dobili
  su prigodne poklone.


Toplica Open 2017